Parfym i kroppsprodukter

Dofter som är populära återfinns i många olika typer av kroppsprodukter. Det är inte ovanligt att man vill förstärka effekten av en parfym genom att använda kroppskräm med samma doft. På samma sätt så kan det bli aktuellt med deodorant och andra produkter som har parfymens unika doft.

Kräm är inte parfym

Men det är viktigt att förstå skillnaderna mellan en kräm och en parfym. Det kan ju framstå som att man lika gärna kan använda en kräm som är billigare än parfymen. Krämen används på stora delar av kroppen och ger mer doft.

Men det tar inte så lång tid innan krämens doft bleknar. Parfymens styrka ligger ju i att den kan hålla många timmar efter applikation. Dessutom så behöver man inte få en så intensiv doft med parfymen. En mindre andel doft kan räcka hela dagen.

Hudprodukten är till för mer än doft

Men krämen är ju inte bara till för att dofta gott. Tanken med kroppsprodukter är ju att de på olika sätt ska bidra till en bättre hälsa och till skönhet. En deodorant kan dofta som din favoritparfym samtidigt som den motverkar svettlukt. Det är en lyckad kombination.

När du väljer kroppsprodukter för att matcha med den doft du helst bär så får du inte missa vad de är till för. Om en hudkräm inte är så bra så är det antagligen bättre för dig med en annan lösning. Parfymdoften kan du ju alltid få med din parfym.

Men när du finner en kroppsprodukt som är riktigt bra för din hud eller hår och som doftar precis rätt så är det en fullträff. Med rätt applikation så kommer hudprodukten att komplimentera parfymen på ett alldeles utmärkt sätt. Köp parfym online så sparar du tid också.