Armband med tanke och budskap

Smycken är inte bara till för att göra oss vackra. Det finns till exempel armband och halsband som talar om att bäraren har diabetes. Det kan bli en stor hjälp om personen får blodsockerfall och svimmar. Fast smycken med budskap behöver inte bara handla om att tala om ifall personen har en sjukdom. Det kan också vara smycken som talar om vad personen tycker om en viss sjukdom!

Armband som uttrycker dina tankar

När det finns en liten text på armbandet kan den beskriva hur du känner och tycker. Ett armband kan alltså vara en påminnelse om vad som är viktigt för dig. Ett exempel på detta är armbanden som förbannar sjukdomar.

Men det behöver ju inte bara röra saker som du inte tycker om eller ilska. Det är ofta så att smycken uttrycker roligare sinnesstämningar som kärlek och andlighet. Du kan till exempel ge ett armband som har en liten text om vänskap eller kärlek på insidan.

Med smycket visar du din kärlek till en partner eller vän. Du kan också ge dig själv ett smycke som har ett budskap som får dig på gott humör. Det finns till exempel smycken med budskap som är till för att stärka ditt självförtroende och påminna dig om att du kan om du vill.

Symboler som säger mer än tusen ord

Det finns förstås också symboler som vi känner till och som säger mer än tusen ord. En liten ängel kan stå för så mycket. Ett hjärta är alltid kärlek men det kan vara allt från passion till vänskapskärlek.

Det är roligt med armband som är lite mer än vacker design. Fundera på hur symboler och ord kan påverka känslan som smycket förmedlar. Om du behöver en present med lite mer tanke kan armbandet med ett budskap bli det bästa valet.